top of page

Dogodki

FULLCONTACT KARATE COMBAT SODNIŠKI SEMINAR

Kyokushin karate zveza Slovenije vabi vse zainteresirane, da se udeležijo Kyokushin sodniškega seminarja za disciplino Full Combat, ki bo potekal v Športnem domu Sevnica pri sevniškem bazenu. Sodniški seminar bo vodil Sensei Tomaž Groboljšek iz KyZS.

Dodatne informacije: kyokushinkai.slovenija@gmail.com  in/ali  gsm 040 98 62 62.


KUMITE K.O. SODNIŠKI SEMINAR

Kyokushin zveza Slovenije vabi vse zainteresirane, da se udeležijo Kyokushin sodniškega seminarja za disciplino Kumite K.O., ki bo potekal v Športnem domu Sevnica pri sevniškem bazenu. Sodniški seminar bo vodil Sensei Vladimir Sekelj iz Hrvaškega kyokushinkai saveza. Dodatne informacije: kyokushinkai.slovenija@gmail.com  in/ali  gsm 040 98 62 62.

KYOKUSHINKAI SODNIŠKI in LICENČNI SEMINAR

V soboto 19.10.2019 je bil v Sevnici izveden Kyokushinkai sodniški in licenčni karate seminar za Full Karate Combat disciplino. Seminar je vodil predsednik Sodniške komisije g. Tomaž Groboljšek. Novi sodniki Full Karate Combat so postali Tomaž Groboljšek, glavni sodnik, Marko Stopar, Denis Orač, David Trošt, David Hren, Miha Žarn in Andrej Kerin, stranski sodniki. Vsem iskrene čestitke. Prisotni trenerji so obnovili tudi letne licence z veljavnostjo ZKOS.

DRŽAVNO KYOKUSHINKAI PRVENSTVO

Kyokushin zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim izvajalcem Klubom borilnih veščin Sevnica in Zveze karate organizacij Slovenije organizira Odprto državno Kyokushinkai prvenstvo Slovenije v klasičnem - kontaktnem karateju. Prvenstvo bo v soboto, 19. 10.2019 v Športnem domu Sevnica (pri bazenu) v disciplini FULL COMBAT. Ob tej priložnosti Vas Vljudno vabimo, da si vzamete čas in si bodisi ogledate ali udeležite našega prvenstva Slovenije v kontaktnem karateju. OSU!

 

OPRAVLJANJE IZPITOV za višje KYU in DAN stopnje

Kyokushinkai karate zveza Slovenije je s pomočjo Kluba borilnih veščin Sevnica organizirala opravljanje izpitov za višje šolske in mojstrske pasove. Trenerji Kluba borilnih veščin Sevnica pa so s strani World Union of Karate-do Federations prejeli še mednarodne certifikate za DAN stopnje. Prejeli so jih: Žiga Žveglič, za 1.DAN, Blaz Pecnik, 1.DAN, Orač Aljoša, 3.DAN, Denis Orač, 5.DAN, Marko Stopar, 5.DAN in Jurij Orač, 7.DAN. Višje stopnje pasov pa so prejeli še naslednji: mojstrska kandidata Tina Kolman 1.Kyu, Amadej Božič 1.Kyu, mojstri Rok Kuzem, 2.DAN, Marja Zidarič, 2.DAN, Rajko Bončina, 4. DAN in Jože Sečen, 4.DAN. Njihove DAN diplome bodo ratificirane pri WUKF in izdani ustrezni certifikati v mesecu oktobru. Vsem udeležencem opravljanja izpitov za prejeta priznanja iskreno čestitamo - OSU! 

 

FULL KARATE COMBAT KUMITE SEMINAR

Kyokushinkai karate zveza Slovenije je s pomočjo tehničnega izvajalca Kluba borilnih veščin Sevnica organizirala slovenski Full Karate Combat strokovno izobraževalni seminar kontaktnega karateja. V prvem teoretičnem delu seminarja so bila predstavljena pravila Full Karate Combat, dovoljene in prepovedane tehnike, uporaba zaščitne opreme in standardi. V drugem praktičnem delu ​pa so se udeleženci seznanili z ročnimi in nožnimi napadalnimi tehnikami, dovoljena čiščenja nasprotnika, borbe na tleh, sledile so še sparing borbe v zaščitni opremi ... Seminar so vodili Shihan Jurij Orač, 7.DAN, Marko Stopar, 5.DAN, Denis Orač, 5.DAN in asistent Rok Kuzem, 2.DAN.

FULLCONTACT KARATE COMBAT KUMITE SEMINAR + IZPITI ZA POLAGANJE PASOV

V soboto 8.junija 2019 bomo v sodelovanju s Klubom borilnih veščin Sevnica v Športnem domu Sevnica organizirali FULL KARATE COMBAT - Kumite seminar za vse starostne skupine, člane zveze in zunanje. V nadaljevanju seminarja se bo pristopilo k licenciranju za izpraševalce, inštruktorje in sodnike kontaktnega karateja. V zadnjem delu seminarja pa se bo  pristopilo  k izpitom za višje šolske in mojstrske pasove.  Pred prijave so obvezne najlkasneje do 25.5.2019 na kyokushinkai.slovenija@gmail.com 

 

13. BARADA KAMP 2019

Od 10.-12.5.2019 je na Rogli potekal že 13. Tradicionalni BARADA KAMP kontaktnih borilnih veščin pod vodstvom Tomaža Barade. Vrhunski trenerji boksar Dejan Zavec, MMA borec Zelg Galešić iz Hrvaške, Taekwondo mojstra Stepfen Tapillatu iz Nizozemske in Mark Trotter iz Nove Zelandije so več kot 400 udeležencem tridnevnega izobraževalnega kampa nudili ... več na POSAVSKI OBZORNIK

 

KYOKUSHIN BUDOKAI IZOBRAŽEVALNI SEMINAR

Kyokushinkai karate zveza Slovenije je v času od 27.10. do 10.12.2018 organizirala specialno usposabljanje za sodnike, vaditelje, inštruktorje in trenerje kontaktnega karateja za disciplino Full Karate Combat. Strokovno izobraževalnega seminarja, kjer se je na koncu programa podaljševala tudi licenca za kontaktni karate za leto 2019, se ga je udeležilo 

 

ODPRTO DRŽAVNO KYOKUSHINKAI KARATE PRVENSTVO

Kyokushinkai karate zveza Slovenije in Klub borilnih veščin Sevnica sta v soboto, 27. oktobra 2018 organizirala 1. odprto državno Kyokushinkai prvenstvo Slovenije v Kyokushin kontaktnem karateju za vse starostne kategorije. Prvenstvo se je odvijalo v novi športni disciplini Full Karate Combat. 

 

PREDSTAVITEV KYOKUSHINKAI KARATEJA

Danes so se mladi člani Kluba borilnih veščin Sevnica v okviru športnega dneva predstavili osnovnošolcem OŠ Sava Kladnika Sevnica. Tilen Cvelbar, Gašper Štigl, Matic Paskvale in Nejc Zabasu so svojim vrstnikom prikazali kako trenirajo v svojem klubu. Pobližje so predstavili Kyokushinkai kontaktni karate. Spremljala sta jih glavni trener kluba Jurij Orač in Blaž Pečnik. Prisotni so aktivno sodelovali pri izvajanju posameznih vaj iz bogatega repertoarja borilnega športa. 

 

15. POKAL DOMENICE

IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska in Kyokushin karate klub ‘’Domenica’’ kot organizator in član Hrvatskog kyokushinkai saveza organizira 15. DOMENICA Mednarodni Kyokushinkai karate turnir za vse starostne kategorije v kata in kumite polnega kontakta. Tekmovanje se bo odvijalo v soboto 10. marca 2018 v Sveti Nedelji na Hrvaškem.

 

ZIMSKI KYOKUSHINKAI KARATE SEMINAR KAMP

Od četrtka 11. do nedelje 14. januarja 2018 bo v Daruvarskih toplicah na Hrvaškem potekal že 16. Tradicionalni mednarodni KYOKUSHINKAI KARATE SEMINAR KAMP, ki ga organizira IBK International Kyokushin Budokai Kan savez Hrvatske. Omenjenega zimskega karate seminarja se bo udeležila tudi naša zveza s svojimi člani. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na elektronski naslov: kyokushinkai.slovenija@gmail.com. Prijave so možne do 30.novembra 2017. Pridružite se nam, pohitite s prijavami! OSU!

 

1. KYOKUSHINKAI KARATE SEMINAR v SLOVENIJI

Kyokushinkai karate zveza Slovenije je v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Klubom borilnih veščin Sevnica v sklopu izobraževalnih programov organizirala 1. Kyokushinkai karate seminar. Kyokushinkai karate seminar so vodili  Shihan Mladen Šančić, 8.Dan, Shihan Zvonko Samaržija, 7.Dan in Nenad Šančić, 5. Dan, vsi iz Kyokushinkai IBK saveza Hrvatske. Karate seminar je bil v soboto 21.10.2017 v Športnem domu Sevnica (pri bazenu).  OSU!

 

PREDSTAVITEV KONTAKTNEGA KARATE-ja v SEVNICI

Danes so se v okviru športnega dneva mladi člani Kluba borilnih veščin Sevnica predstavili osnovnošolcem OŠ Sava Kladnika Sevnica. Mladi upi David Kocman, Gašper Štigl, Amadej Božič in Nejc Zabasu so svojim vrstnikom prikazali tradicionalno in kontaktno borilno veščino KARATE. Spremljala sta jih glavni trener kluba Jurij Orač in Blaž Pečnik. Za več informacij pokličite na gsm 040 98 62 62 - Klub borilnih veščin Sevnica.

 

K-1 SEMINAR v SEVNICI

Trening seminar K-1 kickboxinga s Samom PETJE, FFC kickboxing šampijonom v K-1 in njegovim trenerjem Juretom CESAR se bo za člane kluba odvijal v mali telovadnici Športnega doma Sevnica, v soboto 10. junija 2017. Trening seminar bo razdeljen na dva sklopa in sicer na dopoldanski in popoldanski del. Seminar je namenjen trenerjem, članom Kluba borilnih veščin Sevnica (kickboxing sekcija) in Kyokushinkai karate zveze Slovenije.

bottom of page